Rólunk

Cégünk jelenlegi formájában 1999-ben alakult családi vállalkozásként. Fő profilunk fémforgácsolás, termékgyártás és fröccsöntő szerszámok készítése.

Folyamatosan bővülő gépparkunk lehetővé tette, hogy a mai napra szinte minden fémmel és műanyaggal kapcsolatos munkát elvégezhessünk, legyen szó fröccsöntésről, esztergálásról, marásról, köszörülésről, huzal- és tömb-szikraforgácsolásról és egyéb fémforgácsolással kapcsolatos munkavégzésről. Kezdetben fémforgácsolás és termékgyártás mellett eldobható kanál, villa és kés szerszámokat, majd később épületvillamossághoz szükséges, állítható elosztódobozok és kábeltartók szerszámait készítettük el és gyártottunk velük.

2006 és 2014 között fő megrendelőnk az ország egyik legnagyobb herceghalmi logisztikai központja, aki BT és Toyota típusú targoncái alkatrészeinek felújítását, javítását és újragyártását rendelte meg. Ezen együttműködés jelentősége, hogy az alkatrészeket úgy gyártjuk le a megrendelő igényeinek figyelembe vételével, hogy élettartamuk hosszabb legyen és bekerülési költségük lényegesen a gyári alkatrészek beszerzési árai alatt maradjanak.

Elvégzett munkáink magas minőségét fémforgácsolás, szerszámkészítés és termékgyártás terén elért több, mint 30 éves tapasztalatunk, rugalmasságunk és a megrendelő igényeihez való igazodásunk szavatolja.

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy a nagyolástól a csiszolásig minden fémipari megmunkálást elvégezzünk. Megbeszélés alapján árajánlatot készítünk, megrendelés esetén a szükséges alapanyagokat beszerezzük, az elvállalt munkát a megbeszélt határidőn belül elvégezzük. Amennyiben fémforgácsolással, termékgyártással és fröccsöntéssel kapcsolatos igénye van, forduljon hozzánk bizalommal!